Friday, September 12, 2008

It's A Motherfucker


Niinii, täna sai uus kino üle vaadatud..Kena eurokas ja puha,loomulikult etem kui Ekraan..aga..Mind häirisid need toolid - why the fuck peaks see tool tahapoole kalduma..Kas ma tulin kinno kiikuma selle tooliga?:D..Selles mõttes on plaza parem, aga see on ka kõik.."Eriti haige nimega kinos" on vähemalt piletid normaalsema hinnaga..
Filmiks oli Sass Henno samanimelise raamatu järgi tehtud "Mina olin siin"..Lugesin raamatut, nüüdseks vist juba 2-3? aastat tagasi, seega eriti midagi täpselt meeles polnud, noh üldisemad asjad küll..Aga filmi vaadates tuli kõik meelde..
Ja ausalt, see film on kuradima hea! Teine Eesti film "Sügisballi" kõrval, mida vaadates ei teki mõtet , et miks nii/misasja/appi/mis toimub..Lihtsalt elu nagu elu ongi - mõnel vähem pask, teistele selle võrra rohkem pask.Mõne oma sisaldab rohkelt alkot&narkot,mõnel vähem,ja osadel üldsegi mitte.
Ja teistkordselt üllatun ka Eesti näitlejate headuses, mõned olid totaalselt teistsugused, väga hästi ümberkehastunud..Alles subtiitritest lugesin välja, kes tegelaskujusid mängisid..
Treiler:

Film ise on suhteliselt räige sisuga,noortele eriti ei soovitaks..
Aga, khmkhm, kes siis muidu kinos käiks kui mitte popkorni närivad ja telefoni mute-nuppu mittetundvad ajuidioodid:)

No comments: